Cruise: Første internasjonale i Jakarta

Resort World One får som første internasjonale cruiseskip hjemmehavn i indonesiske Jakarta i sommer.
Resort World One får som første internasjonale cruiseskip hjemmehavn i indonesiske Jakarta i sommer. Foto: Resorts World Cruises
Artikkelen fortsetter under annonsen

Som det første internasjonale cruiserederiet skal Resorts World Cruises i sommer ha hjemmehavn i Indonesisas hovedstad Jakarta. Dermed kan man få et (ganske) rimelig cruise om man skulle være i de trakter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge en pressemelding fra Resorts World Cruises vil et seks-netters rundturcruise med Resort World One fra Jakarta til Singapore og Kuala Lumpur koste fra 10 millioner indonesiske rupies (IDR) – noe som tilsvarer rundt 7000 kroner.

Det er per gjest når to personer deler lugar. I tillegg vil en tredje og fjerde passasjer i samme lugar reise gratis.

Les alt om cruise her!

– Som et internasjonalt cruiserederi som er hjemmedyrket i Asia, er Resorts World Cruises glade og stolte over å være banebrytende for den første hjemmehavnen i Indonesia noensinne. Vi vil også uttrykke vår oppriktige takk til den lokale regjeringen, myndighetene og våre reisepartnere for deres støtte til å hjelpe oss med å realisere denne drømmen vår om å cruise fra Indonesia. Vi ser frem til å utvikle landets og regionale cruiseturismenæring sammen. sier Michael Goh, president for Resorts World Cruises i pressemeldingen.

Resorts World One er ifølge Wikipedia et Leo-klasse cruiseskip som opererer for Resorts World Cruises. Skipet opererte sist med Dream Cruises som Explorer Dream.

Hun ble bygget i 1999 av Meyer Werft i Papenburg, Tyskland som SuperStar Virgo for Star Cruises.