Vinterreise: – Barnefamilier velger Emiratene

Al Marjan Island er en av emiratet Ras Al Khaimahs mest ettertraktede destinasjoner.
Al Marjan Island er en av emiratet Ras Al Khaimahs mest ettertraktede destinasjoner. Foto: Visit Ras Al Khaimah
Artikkelen fortsetter under annonsen

Emiratene, og særlig Ras Al Khaimah, lokker særlig norske barnefamilier denne vinteren, melder Apollo.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mens Kanariøyene troner den generelle topplisten over vinterens mest populære reisemål, er det Emiratene som lokker familiene mest:

Nesten halvparten av de som har bestilt en reise dit med Apollo i vinter, reiser med barn. Til sammenlikning utgjør familiene 20 prosent av Apollos reisende til Kanariøyene.

– Emiratene har i flere år utmerket seg som familienes vinterfavoritt, takket være den korte reiseveien, solgarantien, de førsteklasses hotellene og ikke minst et ellevilt tilbud av morsomme aktiviteter, fornøyelsesparker og museer. I tillegg får man mye ferie igjen for pengene her, fordi all inclusive-tilbudet er uslåelig, sier kommunikasjonssjef Beatriz Rivera i Apollo i en pressemelding.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Emiratet Ras al Khaimah har også verdens lengste zipline. Foto: Apollo
Emiratet Ras al Khaimah har også verdens lengste zipline. Foto: Apollo

Fredeligere i Ras Al Khaimah

Apollos kunder som reiser med barn ønsker seg ikke til bling-bling-verdenen i Dubai. I stedet velger de det hurtigvoksende emiratet Ras Al Khaimah som de siste årene har satset enormt på å bygge seg opp image som en genuin ferie-oase. 60 prosent av Apollos reisende hit er barnefamilier.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Der naboemiratene skriker høylytt med sine imponerende skyskrapere og jevnlige verdensrekorder, er atmosfæren i Ras al Khaimah langt mer tilbakelent, naturen i større fokus og prisnivået noe lavere. Samtidig er veien kort til både Dubai og Abu Dhabi’s storslagne severdigheter, dersom man ønsker å legge inn en dagstur eller to, sier Rivera.

Her kan man nyte late dager ved milelange, gyldne strender eller herlige bassengområder, utforske fargerike markeder og basarer og fråtse i førsteklasses gastronomi.

– Skulle behovet for adrenalinrush melde seg, huser Ras al Khaimah også verdens lengste zipline – et absolutt must å prøve for de større barna! tipser Rivera.