Marjorie Taylor Greene vil bruke «romlasere» ved grensen til Mexico

Marjorie Taylor Greene ankommer en pressekonferanse om sin suspenderte Twitter-konto og salget av Twitter i Capitol i Washington, USA, 28. april 2022.
Marjorie Taylor Greene ankommer en pressekonferanse om sin suspenderte Twitter-konto og salget av Twitter i Capitol i Washington, USA, 28. april 2022. Foto: Jonathan Ernst / Reuters / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

For å få kontroll på USA sin grenes til Mexico har Marjorie Taylor Greene kommet med en det hun antagelig mener er en fiffig løsning. 

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kongressrepresentant i USA , Marjorie Taylor Greene (49), har gjentatte ganger vekket oppsikt for sine uttalelser og meninger. Den siste tiden har hun vært en høylytt motstander av at USA skal sende mer støtte til Ukraina.

I går ble det klart at republikanerne i Representantenes hus vil gi Ukraina opp imot 61 milliarder dollar ytterligere i pengestøtte. Forslaget skal stemmes om på lørdag og det er ventet at det blir vedtatt.

Spørsmålet om mer støtte til Ukraina har vært et omdiskutert tema den siste tiden der Greene er blant dem som er sterkt imot.

Hun og andre republikanere mener at pengene heller bør brukes på problemer innad i landet, da gjerne med et fokus på ulovlig innvandring i landet, skriver Newsweek.

Her kan du lese mer om valget i USA!

Se video: OL-draktene får utøvere til å rase

Vil satse på lasere i verdensrommet

– Krigen vi bør utkjempe, er ved vår egen sørlige grense. Hvis vi skal utkjempe en krig, bør vi bekjempe kartellene. Det er de som invaderer landet vårt. Det er de som angriper folket vårt, har Greene tidligere sagt.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nå kan det se ut som Greene ser mot nye muligheter for å få kontrollen hun ønsker når det kommer til ulovlig innvandring til USA. Hun vil nå begynne å bruke romlaser-teknologi for å få kontroll situasjonen ved grensen til Mexico , ifølge Newsweek.

«Israel har noen av de beste ubemannede forsvarssystemene i verden. Jeg har tidligere stemt for å finansiere romlasere til Israels forsvar. USA må ta vår nasjonale sikkerhet på alvor og fortjener samme type forsvar for våre grenser som Israel har og stolt bruker» , skiver Greene på X.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Greene la også til et lovforslag i innlegget der det sto at «Av midlene som stilles til rådighet ved denne lov, skal nødvendige beløp brukes til utvikling av romlaserteknologi ved den sørlige grensen».

Trakk inn jødene

Greene er ikke ukjent med kontroverser ei heller oppsiktsvekkende uttalelser og påstander. Ifølge The Guardian har kongressrepresentanten støttet opp om teorier om at Barack Obama egentlig er muslim og hun har spekulert i hva som egentlig skjedde 11. september 2001.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Greene, som er kristen, har ved flere anledninger sagt at hun mener USA bør ha en kristen regjering, og det bør innføres et nasjonalt forbud mot abort, skriver ABC News.

Greene har tidligere vært innblandet og støttet konspirasjonsteorien «QAnon», som hun senere har distansert seg selv fra.

Det er heller ikke første gang Greene tar opp ideen om lasere i verdensrommet. I 2018 hevdet den amerikanske representanten at skogbranner i California hadde blitt startet av «jødiske romlasere».

Hun stoppet ikke der og trakk videre inn Rothschild-familien, som ofte er en sentral del av flere konspirasjonsteorier.