Kraken slo Wild 4-3 i siste kamp for sesongen - Zuccarello med scoring

Minnesota Wilds høyreving Mats Zuccarello tripper Seattle Kraken-senter Yanni Gourde i andre periode av en NHL-hockeykamp torsdag. Zuccarello fikk to minutters utvisning for tripping. Foto: Abbie Parr AP / NTB Foto: NTB

Seattle Kraken slo Minnesota Wild 4-3 torsdag kveld og avsluttet grunnserien for de to lagene som ikke kom med i sluttspillet.

Krakens Tye Kartye sto for 3-2-målet da det sto igjen 2.40 i siste periode. Ett minutt senere gikk Kraken opp i en 4-2-ledelse før Wilds Brock Faber reduserte til 4-3 ett minutt før kampslutt.

Kirill Kaprizov scoret sitt 46. mål for sesongen i powerplay i første periode, og Mats Zuccarello scoret det utlignende målet for Wild midtveis i tredje periode. Det ble hans tolvte mål for sesongen.

Nordmannen fikk 23 minutter og 44 sekunder på isen i den avsluttende hjemmekampen.