ABC Nyheter

Meny

Videoer

Millioner lurer på hva reven sier

Med over seks millioner hits på bare noen få dager har videoklippet "The Fox" fra komikerduoen Ylvis nærmest ved et uhell blitt årets sommerhit.

«The Fox» er blitt sett seks millioner ganger på YouTube, og tallet vokser raskt.

søndag 08.09.2013, kl. 08:25:52

Det er blitt september, og endelig har en lang rekke engelskspråklige nettsteder kommet til enighet om hva som er årets sommerlåt: Sangen "The Fox" av norske Ylvis.

Ettersom ikke alle har fått med seg at Ylvis egentlig er en komikerduo, er spørsmålet på alles lepper naturligvis: Er "The Fox" den neste "Gangnam Style"?

Bård Ylvisåker forteller NTB at Ylvis har lagt merke til oppstyret:

– Vi sitter for tiden med hodene dypt nede i manus og forberedelser til tirsdagens premiere på TVNorge, og prøver å ikke tenke for mye på det som skjer med «The Fox» akkurat nå. Men det er klart at dette er utrolig moro.

Låten "The Fox" er produsert av Stargate, og Ole Martin Hafsmo har regissert videoen.

Men hva slags lyder lager egentlig reven? Det viser seg at den lager lyder som kan ligne på lydene fra både katten, uglen og hanen. Hvis du har lyst til å gjøre deg opp din egen mening kan du lytte til opptak av rever her.

Hvorvidt Ylvis virkelig kan konkurrere med PSY er derimot usikkert. Den nå legendariske musikkvideoen "Gangnam Style" har så langt blitt sett 1.7 milliarder ganger på YouTube.

Del artikkelen på: