ABC Nyheter

Meny

Livet

«Klem FM» inntar eteren!

Melodigruppen lanserte i dag, onsdag 5. juni, Norges første rendyrkede radiostasjon for rolige favoritter i Oslo, Bergen og Trondheim.

  • A
  • A
  • A

onsdag 05.06.2002, kl. 16:59:14

 Richard Paulsen, ansvarlig redaktør og programansvarlig i Klem FM. Richard Paulsen, ansvarlig redaktør og programansvarlig i Klem FM.

Stasjonen heter «Klem FM»

og retter seg mot 30-50 åringer, med rolig og avslappende musikk fra 70-, 80- og 90-tallet.

Program- og musikkprofilen

er et resultat av markedsundersøkelser. Tusen personer har vært med å påvirke musikkvalg og programprofil for den nye radiostasjonen.Tolv sanger på rad, rolig og avslappende musikk og mindre prating skal trekke lytterne til Klem FM. Om morgene blir det nyhets- og trafikkoppdateringer.

– Omfattende undersøkelser blant lytterne har vist at det er dette de vil ha, og da gir vi dem det, sier Richard Paulsen som er ansvarlig redaktør og programansvarlig for «Klem FM».

Frekvenser:


- Oslo: 106,8 MHz.
- Trondheim: 100 MHz og 106,2 MHz.
- Bergen: 104,1, 106,1 og 107,8 MHz.

«Klem FM»

sender på frekvensene til tidligere Melodi FM. Det er ansatt fem nye programledere som på en personlig måte skal lede lytterne gjennom natt-, morgen-, formiddag- og ettermiddagssendinger med lokal forankring i de største byene. Målet er å kapre 12% av lytterne i aldersgruppen 35-44 innen to år.

Del artikkelen på: